Logo I

Het culinaire evenement van het Noorden

Tweede lustrum

Op 2 en 3 september 2017 beleeft hét culinaire evenement van Noord-Nederland Proeven in Groningen haar tweede lustrum! Proeven in Groningen biedt haar bezoekers de gelegenheid kennis te maken met gerechten van toprestaurants. Deelnemers uit stad en ommeland verzamelen zich op het voor- en middenplein van het Harmoniecomplex aan de Oude Kijk in het Jatstraat. Werkt het weer niet mee? Geen probleem, er zijn volop schuilmogelijkheden onder de gewelven van het Harmoniegebouw, in de tenten en onder de talrijke parasols.

Muntjes

Proeven in Groningen is voor iedereen toegankelijk. Geen entree! Bezoekers kunnen muntjes kopen voor € 1,75 per stuk. U kunt gerechten proeven zo veel als u wilt. De prijs per gerecht varieert van 1 tot en met 3 muntjes.

Programma

2 - 3 september 2017

2 september 2017

12.00 uur: Plein geopend. Kom proeven!
13.00 uur: Opening
21.00 uur: Terrein sluit

3 september 2017

12.00 uur: Plein geopend. Kom proeven!
13.00 uur: Kookwedstrijd
17.00 uur: Prijsuitreiking Kookwedstrijd
19.00 uur: Terrein sluit

Locatie

Voor- en middenplein Harmoniecomplex - Oude Kijk in 't Jatstraat GroningenMuntjes bestellen

Ook dit jaar kunt u wederom in de voorverkoop muntjes bestellen. U heeft de mogelijkheid om de muntjes voor Proeven in Groningen in de voorverkoop te bestellen (minimale afname 20 muntjes)tot 25 augustus 2017. Geen lange rijen voor de kassa meer. Simpel en eenvoudig. Vul het formulier in en wij zorgen dat uw bestelling klaar ligt bij onze speciale VIP kassa. Betalen kunt u zowel met pin als met cash bij het ophalen. Een glas bubbels zorgt er voor dat uw bezoek aan Proeven in Groningen op feestelijke wijze begint!

Deelnemers

Het culinaire evenement van het Noorden:
2 & 3 september 2017

Een selectie van de deelnemers aan Proeven in Groningen 2017. Alle 2017 deelnemers zijn rond juni 2017 bekend.

Als “Vriend” ontvang je twee polsbanden die toegang geven tot de sponsor ruimte, word je (bedrijfs)naam vermeld op het speciale “Vrienden van Proeven in Groningen” bord én kan je alvast in de voorverkoop munten bestellen met een korting van € 0,50 per muntje (normale prijs tijdens het evenement is € 1,75)!

Sponsoren

Dank aan de sponsoren die Proeven in Groningen mogelijk maken!

Logo I
Logo I Logo V
Logo VII Logo VIII Logo IX

Logo VII Logo VIII Logo IX Logo IX Logo IX Logo IX Logo IX

Word ook sponsor van Proeven in Groningen. Informatie